Referencer

AKF Holding
Aller
Amalienborg
Bodil Binner
Christiansborg Slot
Design Ure Smykkker
Egmont

Franck & Fischer
Fødevarestyrelsen
Galleri HOFF
Mannov
Milas
Mitos
Nemlig.com
P. Hertz
Rosenborg Slot
Ruben Svart
Statens Museum for Kunst
Trapholt
Wonderfuel

… m.fl.

 


 

 SANS FOR DETALJERNE

P. Hertz  har igennem de sidste 6 år designet og produceret et utal af nye smykke kollektioner. I den forbindelse har det været utrolig vigtigt for os at kunne gengive og forevige smykkernes små detaljer, de ædle stens fantastiske spil og brillans og håndværkets finesser, og lige netop dette er Iben Kaufmann allerbedst til. Derudover er niveauet af fleksibilitet, punktlighed og professionalisme rigtig højt, hvilket gør det til en altid dejlig og positiv oplevelse at arbejde med Iben.

Berit Hertz
Direktør
Kongelig Hofjuveler P. Hertz A/S

 


 

ALTID EN GLÆDE

Iben er superdygtig og professionel fotograf og en stor fornøjelse af arbejde sammen med. Hun er altid i godt humør og er meget lydhør over for, hvad jeg som redaktør og grafiker har brug for. Hendes arbejde er ren topkvalitet, og der er tænkt over alle detaljer. Det er hver gang en glæde at modtage billeder fra Iben – så ved jeg, at nu har jeg til nogle rigtigt flotte sider i bladet.

Christian Schmidt
Grafisk designer og redaktør
Design, Ure & Smykker

 


 

NÅR VORES KUNDER ER GLADE, ER VI OGSÅ GLADE

Vi er et mellemstort reklamebureau der bor side om side med Iben Kaufmann, i vores fælles gamle gramofonpladefabrik på Bispevej. Iben fungerer som vores faste fotograf og er utrolig professionel og alsidig, og vi har indtil nu ikke kunnet stille hende over for udfordringer, hun ikke har kunne løse. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Iben og det samme synes vores kunder, som jævnligt deltager i både halv- og heldags fotosessions.

Anne Vagner
Adm. direktør
Wonderfuel

 


 

NYT LIV TIL KUNSTGENSTANDENE

Vi er rigtigt glade for det gode samarbejde mellem Iben Kaufmann og Kongernes Samling på Rosenborg og Amalienborg.  Iben får vores kunstgenstande til at gløde og leve så vores gæster bliver betagede, og vi selv genopdager detaljer i et nyt og moderne lys.

Axel Harms
Formidlingschef
Kongernes Samling
Rosenborg og Amalienborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*